Välkommen till Byggalleriet BYGGALLERIET AB ligger i Gamla Enskede söder om Stockholm och har varit verksamt inom byggbranschen sedan 1979.

Image
Vi utför villabyggnation, om- och tillbyggnader, kök och badrumsrenoveringar och enligt önskemål specialsnickerier från egen verkstad.

Vi samarbetar med ett antal kända leverantörer av kakel, klinkers, golv, köks/badrums-inredningar, vitvaror, mm. Detta innebär att vi kan erbjuda hög leveranssäkerhet och bra priser. Vi anlitas både av privat- och företagskunder och ger dig alltid professionella råd vid planeringen så att du får maximalt utbyte. Vi rekommenderar även elektriker, rörmokare, målare, plåtslagare m. fl. och samordnar arbetet.

Tveka inte att kontakta oss!

Byggalleriet AB
Tel: 08-600 30 40
Image
Image
Image

Vi är återförsäljare för många kända kvalitetsprodukter

Allmoge/Outline fönster

Innan du gör ditt fönsterval kan det vara bra att veta lite mer om fönster och vilka möjligheter som finns. Gå in på Outline och läs mer

Vitvaror från Siemens

Med innovativ teknik och stilren design skapar Siemens framtidens lösningar för kök och hem. Jämför vitvaror samt hushållsmaskiner och inspireras.

Dörrar från NorDan/Bordörren

NorDan en ledande fönster- och dörrtillverkare. Det individuella uttrycket, i kombination med hög kvalitet, stor detaljrikedom och stabil konstruktion är viktiga delar i vår formgivning.

Diplomat Dörrar

Vi erbjuder svensktillverkade ytterdörrar från Diplomat som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. När du köper en ny ytterdörr från Diplomat ingår 20 års formgaranti som skydd mot att dörren slår sig på grund av väder och vind.

Låt vår kunniga personal hjälpa er att förverkliga era drömmar
KONTAKTA OSS PÅ 08-600 30 40 IDAG!


Vi samarbetar med kända leverantörer av kakel, klinker, golv, köks/badrums-inredningar och vitvaror

Ombyggnationer

"Byggalleriet var väldigt bra att ha att göra med.
Fin service och alltid på plats på avtalad tid. De har en familjär känsla och tar verkligen hand om oss kunder.
Jag kan varmt rekommendera dem."
byggalleriet_logogreen_transparent.png

När du anlitar oss som privatperson eller företag erbjuder vi gratis rådgivning. Se våra erbjudanden och utnyttja ROT-avdraget.

Kontakta oss

Kontor
tel: 08-600 30 40
fax: 08-649 52 32 
e-mail: info@byggalleriet.com

Butik och utställning

Nynäsvägen 371  122 34 Enskede

mobil: 070 - 567 12 80

E-mail: butiken@byggalleriet.com

Copyright © 2024 Byggalleriet AB.

Design av Guidelight